фонова-полоска

ПРО НАС

Наша компанія була заснована у 2010 році.
Завдяки чіткій стратегії розвитку, ефективному менеджменту та згуртованій команді на сьогоднішній день ТОВ «АЛЕКСФАРМ» є одним з лідерів ринку виробів медичного призначення України.

7 причин, чому Вам необхідно стати нашим партнером або клієнтом:

  1. Широкий асортимент виробів медичного призначення торгової марки «ALEXPHARM».

У нашому портфелі є більш ніж 300 виробів медичного призначення, зареєстрованих в Україні.
Більш ніж 100 з них ми вже сьогодні імпортуємо під власною торговою маркою «ALEXPHARM».
Серед них:
26 найменувань шприців різних видів та об’ємів  (двох- та трьохкомпонентні, малого, стандартного, та великого об’ємів, різного типу з’єднання – луер, луер-лок, катетер-тип, періузійні) — найширший асортимент шприців на ринку України;
— голоки ін’єкційні та голки до шприц-ручок;
22 найменування виробів медичного призначення для інфузійної терапії (системи ПР та ПК з металевим та пластиковим шипом, подовжувачі інфузійних магістралей високого та низького тиску, краники, «метелики», пупочні катетери, канюлі з портом та без, в т.ч. педіатричні мінімального діаметру 26G, пов’язка для фіксації канюль) — найширший асортимент канюль на ринку України;
вироби медичного призначення для анестезіології та реанімації (голки  для спінальної анестезії, набори для епідуральної анестезії, трубки ендотрахеальні та трахеостомічні, канюлі назальні, катетери аспіраційні та для годування, зонди шлункові);
вироби медичного призначення для гінекології та урології (дзеркала гінекологічні, щіточка ендоцервікальна, шпатель цервікальний, затискач для пуповини, катетери Фолея та Нелатона, зонд урогенітальний, сечоприймачі для дорослих та дітей);
загальноклінічна продукція (леза, скальпелі, скарифікатор, шпатель  отоларингологічний,  серветка просочена спиртовим розчином, ємності для забору сечі та калу);
— нестерильний одноразовий одяг (бахіли, шапочки, маски).

  1. Висока якість продукції торгової марки «ALEXPHARM».

Ми розміщуємо наші замовлення на кращих заводах Китаю та Індії, що мають Європейські сертифікати якості та експортують свою продукцію в більш ніж 100 країн Світу, у т.ч. в США, країни Західної Європи та Близького Сходу.
На територію України вироби медичного призначення торгової марки «ALEXPHARM» імпортуються та реалізуються у відповідності з чинними технічними регламентами, що підтверджують їх належну якість.

  1. Наявність ексклюзивних продуктів торгової марки «ALEXPHARM».

У своєму портфелі компанія «АЛЕКСФАРМ» має достатньо зареєстрованих ексклюзивних виробів медичного призначення, що дає змогу нашим партнерам та клієнтам формувати унікальні пропозиції своїм клієнтам.

  1. Індивідуальний підхід до клієнтів, гнучка система знижок, партнерські програми.

Одним з найбільш важливих приорітетів нашої компанії є стратегія формування та розвитку мережі компаній-партнерів в ключових регіонах України.
Під Ваші потреби та можливості ми готові надати Вам оптимальні умови співробітництва з нашою або з Вашою власною торговою маркою по виробам медичного призначення, що ми зареєстрували та імпортуємо.

  1. Кваліфікований персонал.

Співробітники торгового, тендерного, логістичного, бухгалтерського та складського відділів нададуть Вам вичерпну інформацію щодо виробів медичного призначення торгової марки «ALEXPHARM», оптимальних умов їх придбання, транспортування, зберігання та застосування. Якщо у Вас є питання – телефонуйте або пишіть.

  1. Зручна логістика.

Ми здійснюємо доставку товару вже на наступний день після замовлення:
— по м. Київ та Київській області — власним автотранспортом;
— по всій території України – перевізниками «Делівері» та «Нова Пошта».

  1. Найбільш доступні ціни на вироби медичного призначення на ринку України.

Виходячи з економічної ситуації в Україні, наше населення потребує якісних та максимально доступних медикаментів та виробів медичного призначення. Завдяки високим об’ємам імпорту та бездоганній репутації перед нашими постачальниками, ми маємо можливість імпортувати та реалізувати на ринку України високоякісні та доступні вироби медичного призначення.

Чекаємо на Ваші замовлення та пропозиції щодо співпраці!